STENSLAGSREPARATION

Vi reparerer dit stenslag i forruden.

Et stenslag eller en revne i forruden behøver ikke nødvendigvis at betyde udskiftning af ruden. Oftest kan et stenslag eller en revne repareres med det rigtige værktøj, så de bliver næsten usynlige. Vær endvidere opmærksom på, at der gælder særlige regler for at få bilen godkendt ved det obligatoriske syn, såfremt den har stenslag, revner i forruden, ridser og mattering af forruden. Kan stenslaget ikke repareres, giver vi gerne et tilbud på en ny frontrude. 

Hvornår skal man have lavet en reparation af stenslag?

Du bør få udbedret et stenslag så hurtigt som muligt, så skaden ikke udvikler sig. Selv små stenslag bør udbedres, da de kan blive større og føre til at hele ruden skal skiftes.
ER DU FORSIKRET?
Du kan med fordel tegne en glasskadeforsikring, da et stenslag er
en meget almindelig skade, som du ikke kan beskytte dig imod.

 

Har du allerede fået en skade og er du i tvivl om du er dækket med din nuværende forsikring, så tjek din forsikring før du booker tid til reparation af stenslag. Hvis du er dækket skal du anmelde skaden, så din forsikring kan dække omkostningerne for reparation af stenslag eller udskiftning af forruden.

  • REPARATION AF STENSLAG - ELLER UDSKIFTNING AF BILRUDE?

Det giver næsten sig selv, at det er billigere, hvis man kan nøjes med at reparere skaden frem for at udskifte hele ruden. Så snart du har fået et stenslag, skal du sørge for at dække det til, så der ikke kommer vand eller snavs i revnen. Er der først kommet skidt i revnen, så kan den ikke længere repareres og hele ruden skal skiftes.

  • DÆK STENSLAGET TIL HURTIGST MULIGT

Du kan med fordel dække stenslaget med rudeplaster, men et klistermærke eller tape kan også klare tricket. På den måde sikrer du, at skaden ikke udvikler sig.

  • ER STENSLAGET STØRRE END 3 MM?

Det er dog ikke alt der kan klares med en reparation af stenslag. Sidder skaden midt i synsfeltet og er over 3 mm. i diameter, skal ruden skiftes, hvis bilen skal gå gennem næste syn.

  • ER STENSLAGET UDEN FOR SYNSFELTET?

Det er muligt at reparere stenslag på over 3 mm. i diameter, så længe det er uden for synsfeltet. Ekstrand Garage reparerer eller skifter din rude hurtigt, effektivt og billigt.

 

VI TILBYDER OGSÅ SERVICEAFTALE!

LÆS MEGET MERE HER