BREMSESERVICE

Vi adskiller, renser og smører både dine for- og bagbremser.

Velfungerende bremser er i sagens natur vitale for din og dine medtrafikanters sikkerhed på landevejen. Undersøgelser viser, at op mod hver 5. bil kører rundt med bremsefejl. Når vi laver serviceeftersyn på din bil, laver vi altid en visuel kontrol af dine bremser og kontakter dig, såfremt noget bør skiftes.

Med et komplet bremseeftersyn adskiller vi både dine for- og bagbremser, og renser og smører dem. Herved øger vi din sikkerhed - og øger samtidig levetiden på dine bremser.

 

GODE RÅD TIL UDSKIFTNING AF BREMSER

Det er vigtigt for din sikkerhed, at dine bremser er i topform. Din bils bremser er placeret under bilen og tæt på hjulene. Det gør dem ekstra udsatte for snavs, slid og skader. Særligt i vintermånederne er der risiko for, at dine bremser lider overlast. Derfor er det vigtigt, at du tjekker dine bremser, både før og efter vintervejret rammer. Læs videre og læs vores 3 tips til, hvordan du sikrer dig at dine bremser er i orden.

På de fleste biler er bremseskiven synlig med det blotte øje, når du kigger under din bil. Hvis du alligevel har svært ved at se, om der er rust på den, kan det være nødvendigt at fjerne hjulet.

Er du lidt fiks på fingrene, kan du sagtens gøre det selv. Ellers hjælper vi dig gerne med både tjek, rensning, smørelse og udskiftning af bremser, hvis dette skulle være nødvendigt.

Det er vigtigt at bremseklodserne er jævnt slidt. Du bør få skiftet bremseklodser hvis de ikke er lige tykke på begge sider af skiven, eller hvis den ene er slidt skævt.

Du kan risikere at skiven og klodsen ser fine ud, men hvis det kun er den inderste bremseklods som tager fat, har du ikke mulighed for at se hvor slidte de reelt er.

 

Foruden rust og snavs, kan vådt og koldt vejr også have betydning for din bils bremsevæske. Bremsevæsken sikrer, at din bil kan bremse. Dens formål er at skabe det optimale tryk, så dine bremser fungerer, når du træder på pedalen. Derfor siger det nok også sig selv, at det er vigtigt, at der er fyldt godt med bremsevæske på bilens beholder.

Det er i sig selv nemt nok at fylde bremsevæske på en bil, så længe du er opmærksom på, at der ikke kommer snavs med ned i beholderen. Skiftende temperaturer kan betyde, at der dannes kondensvand i bremsevæskebeholderen. Kondensvandet har betydning for bremsevæskens tryk, og kan få bilens bremser til at føles blødere at træde på end sædvanligt. Desuden kan du i meget koldt vejr risikere, at kondensvandet i beholderen fryser til is. Det kan medføre, at bilen slet ikke kan bremse.
Derfor er det vigtigt at holde øje med dine bremsers funktionalitet, når du bruger dem. Hvis pedalen føles blødere end normalt, er det en god idé at få tjekket beholderen for både bremsevæske og eventuelt kondensvand.

 

DET SKAL DU VIDE, NÅR DU TJEKKER DINE BREMSER

Vores råd til dig, særligt når vi nærmer os, er at tjekke om dine bremser virker som de skal, og eller få bestilt en udskiftning af bremser. Tag et kig forbi vores bilværksted i Søborg, så hjælper vi med bremserne samt resten af din bil.

Foruden bremseskiver og bremsevæske er det også en god idé, at få kigget på bilens bremseklodser, bremseslange, bremsepumpe og bremsekaliber. Mange af tingene kan du selv tjekke. 

Vil du være helt sikker på, at alt er som det skal være,

anbefaler vi, at du kører forbi os på Gladsaxevej 339.

Eller ring til os i dag på på tlf: 39 662025

Så giver vi vores bedste rådgivning om hvordan vi kan hjælpe dig.

 

VI TILBYDER OGSÅ SERVICEAFTALE!

LÆS MEGET MERE HER